Mercimek Tevhide Atçı Ortaokulu

Vizyon: Topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Mutlu, öz güvenli, başarılı, sağlıklı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişimi önemseyen, kendi öğrenmesinin sorumluluğunu alan, ulusal kültürünü özümsemiş, Atatürk ilke ve devrimlerini içselleştirmiş aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.30-14.40
Isınma: Klima
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Sınıflar Arası Futbol Turnuvası | 19 Mayıs Sportif Etkinlikleri
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mercimektevhideatcioo.meb.k12.tr

Adres - MERCİMEK MAH. 3907 SK. MERCIMEK TEVHIDE ATCI ORTAOKULU BLOK NO: 11 İÇ KAPI NO: 1 CEYHAN / ADANA

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Mercimek yaklaşık 5000 nüfusludur. Eskiden bir kasabaydı şimdi ise Ceyhan´a bağlı olan bir mahalledir.

Ulaşım : Mercimek minibüsü ile Ceyhan-Mercimek arası gidiş geliş sağlanabilmektedir. Ayrıca Adana Yüreğir Otagarı´ndan da Kadirli minibüsleri ile de ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 50 KM - İlçe Merkezine 15 KM